• August 17, 2022

Tips för att få bra lagerentreprenörer för bulkgods

Det finns mycket pengar att tjäna med företag som importerar och exporterar varor över hela världen. Men väldigt ofta är problemet som håller dem tillbaka hur de lagrar varorna och paketerar dem, särskilt de som köps i bulk. Eftersom företag vanligtvis använder stordriftsfördelar för att få ner priset på råvaror, förnekas detta ibland om de inte kan lagra varorna ordentligt när de kommer fram. Det finns dock ett svar med kontraktslager som gör att användaren kan ta in varor och lagra dem i en tredjepartsanläggning. Faktum är att ett uppfyllelselager är till för att ta hand om alla som vill lagra nästan vad som helst.

Den här typen av tjänst är utmärkt för alla som får ett kontrakt att förse många olika butiker med vissa specifika varor runt om i landet. Entreprenören kanske inte behöver anläggningar året runt, utan kanske bara behöver dem för att se varorna in i landet, bryta ner dem och packa om och sedan distribuera dem till slutanvändarna. Det fina med att använda en tredjepartsanläggning för att ta hand om varorna när de anländer är att de ofta har temperaturkontrollerade anläggningar också som håller Partigods orörd ordning.

Även om dessa extra kostnader säkerligen kommer att inkluderas i enhetspriset, kan det fortfarande vara billigare att göra detta än att ha enorma fastigheter tomma under större delen av året. Dessa skulle behöva bevaka, värma eller kyla, och eventuell hyra betalas för dem också. Så tredje parter har tagit upp slacken till mycket överkomliga priser.

Vissa av dessa varor kommer uppenbarligen också att packas i bulk och många importörer kommer att vilja märka dem, i mindre förpackningar, för den vidare resan till sina kunder. Vissa av tredjepartsföretagen kommer också att ha möjlighet att utföra detta arbete. De har faktiskt ofta systerföretag som kan tillverka kartongerna på beställning och göra detta till en one-stop-shop för många importörer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.